Göztepe Sevgi Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: İstanbul il sınırları içinde, 37 - 78 Ay grubunda özel eğitime ihtiyacı olan çocuğa sahip ailelere ulaşmak, Ailelerin aldıkları eğitimi en etkili biçimde uygulamalarını sağlamak, Erken çocukluk eğitimi alanında Türkiye çapında önder ve rehber olmak.

Misyon: Özel gereksinimli çocuklara ihtiyacı ve performansı doğrultusunda gerekli olan eğitimi bütün birimlerimizi çalıştırarak vermek. Okulumuzda öğrencisi bulunan velilere rehberlik ederek, çocukların gelişiminde ortak tavır ve tutum geliştirmek. Paneller,projeler, seminerler ve etkinlikler yaparak toplumun özel gereksinimli çocuklara ve özel eğitime bakışını değiştirmek. Öğrencilerimize bir üst öğrenime geçiş için gerekli davranış, bilgi ve becerileri kazandırmak. Türkiye’de zihinsel ve otizm alanında Göztepe Sevgi Özel Eğitim Anaokulu olarak sorumluluğumuzun bilincinde olarak hep daha fazla çalışmak.

Başarılar:

Yabancı Dil: YOK
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sevgiozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Göztepe Mh.Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi No72/1 Göztepe / KADIKÖY İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KADIKÖY RIHTIMA 5 KM UZAKLIKTA